Äntligen! (och en tävling)

Äntligen är hallen klar! Motgångarna har varit många och tidsåtgången betydligt mer tilltagen än beräknat från början. Nu är dock trappan oljad och tapetskadorna som uppkom vid åsknedslaget är åtgärdade. Detta firar vi med en liten sommartävling här på bloggen. Tävlingen denna gång är en liten räkneövning. Plussa ihop svaren på nedanstående frågor och posta ditt svar som en kommentar till detta inlägg innan den första augusti klockan 12:00:

-Hur många dagar pågick renoveringen (av hallen)?

-Hur många rullar tapet gick det åt?

-Hur många gånger tänkte David anlita en hantverkare för att slutföra jobbet?

(Ett fint pris utlovas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren 😉 )

2 reaktion på “Äntligen! (och en tävling)

  1. Pingback: Hemma hos oss… » Blog Archive » Tävlingen

Kommentarer inaktiverade.