grävmaskinerna

Vissa inspireras lite för mycket av andra…

PÅ andra sidan Sandtäppevägen har de GULA grävmaskinerna arbetat i flera dagar med att förbereda för nya hus. På VÅR sida av vägen har de LURVIGA grävmaskinerna arbetat en enda kväll med att hm, flytta hemifrån?

Grävmaskinerna på andra sidan syrenhäcken har uppenbarligen inspirerat pälsbollarna alldeles oerhört för ikväll har de lyckats gräva en gång längre än min arm! David tryckte ner måttbandet och ni ser ju resultatet…

image

Nätet i hagen är nergrävt de 15 cm som vi blev rekommenderade och det har räckt gott och väl tidigare, men idag grävde de mycket djupare och lyckades ta sig förbi under nätet och fortsätta gräva utanför hagen. Lyckligtvis grävde de aldrig uppåt, då hade vi varit utan husdjur nu… Nu lär de få sitta inspärrade tills vi kommer på en lösning!