tårtor

I helgen skulle barnen sovit över hos farmor och farfar. Farfar blev sjuk och planerna ändrades. Istället skulle kusinerna (som var sjuka när vi hade kalas) komma och fika/leka i eftermiddag. Nu på morgonen visade det sig dock att även detta får avbokas på grund av sjukdom… 🙁

David gjorde dock en bra affär igår. Vi hade 50%-kuponger från restaurangchansen och han  hade beställt en smörgåstårta till fredagkvällen och en tårta till lördagsfikat. När tårtorna skulle hämtas visade det sig att någon annan råkat få vår ”Grattis Isak och Tindra-tårta”. Hoppsan.
För att råda bot på det hela fick David en hel kasse fikabröd och en annan tårta gratis, plus att han fick  hämta ”rätt” tårta i deras andra konditori. Också det utan kostnad. Med andra ord kom David hem med två tårtor, en smörgåstårta och en hel kasse fikabröd för hela 120:- Smörgåstårtan slank ner igår kväll (Isak åt lika mycket som jag) och extratårtan gav vi bort till grannarna som ligger sjuka, men vi har fortfarande en tårta och en kasse fikabröd att trycka i oss på fyra personer… Om någon vill komma över på eftermiddagsfika så går det alldeles utmärkt! 😉