fått nog

Nu har barnen fått nog och jag håller med dem. En vecka räcker.
Att sköta hushållet, barnen och allt annat i ett par veckor det är inte så farligt, det är längtan som är problemet. Framför allt barnens längtan, som vuxen kan man ”härda ut” på ett annat sätt.

Tindra bröt ihop totalt i eftermiddag när jag hämtade dem på skolan. Skolstarts-trötthet, förkylning och lite feber (upptäckte vi hemma), pappalängtan, och dessutom en längre skoldag än hon brukar ha… Ja det blev bara för mycket. När hon sedan trots mina invändningar skulle åka pulka innan vi gick hem, ramlade av tre gånger och slog knät i isen på det fjärde försöket, då var katastrofen ett faktum. -Pappaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Isak har det jobbigt han också, och har klagat över huvudvärk hela veckan. Om den beror på trötthet eller längtan vet jag inte men det har varit tufft för honom och han är väldigt dämpad.

Vi lagade kvällsmat så fort vi kom hem, tog på oss pyjamas och åt framför TVn. Sedan satt vi kvar i soffan och gosade resten av kvällen, det var helt enkelt ingen som orkade göra så mycket mer än att se på film och läsa böcker. Nu sover båda två uppe i dubbelsängen och jag ska gå upp till dem snart och se om jag får plats.

 

 

En reaktion på “fått nog

  1. Hoppas ni får sova gott och är lite piggare i morgon. Barnen får vl rita , pyssla och skriva brev till pappa (om det hinner fram, kanske inte spelar så stor roll, bara de har det att göra) så kanske längtan blir lite mindre. Ha det så bra. Kram alla 3 och David långt där borta.

Kommentarer inaktiverade.