stackars liten

Att vara sjuk är aldrig kul, men när brorsan är i skidbacken, man saknar sin egen säng och det bara är ”bebisprogram” på TVn är det ännu tristare.
Just nu ligger hon i soffan och tycker synd om sig själv. Med all rätt. 39.0 visar tempen. Det enda hon vill äta är mussli utan något till, och jag försöker tjata i henne vätska utan större framgång. Om jag kunde lura i henne en halv Ipren skulle hon må så mycket bättre men hon vägrar och jag kan knappast gömma den i flingorna… Får se om David kan få tag på alvedonsuppar i eftermiddag.
Stackars liten.

En reaktion på “stackars liten

  1. Ett råd bara det bästa är att febern får ha sin gång om den inte blir för hög eller långvarig annars utsätts kroppen för större påfrestning. Även om jag förstår hur trist det är att det blev så här just nu. Det är ju så typiskt. Krya på er. Önskar er ändå snar bättring. (Ipren kan vara svår för magen, den är inte så snäll bättre med Alvedon) Kram alla 4

Kommentarer inaktiverade.