GRATTIS MOA!!!

Maskrostävlingen är nu avslutad och vinnare är MOA som bara missade på EN centimeter! Bra gjort! Moa var för övrigt den enda som gissade för mycket, hela 52 cm var själva roten. Tveklöst den längsta jag sett. Tyvärr har vi inget bildbevis ni får helt enkelt lita på mig!

Moa skulle egentligen vunnit en maskrosuppdragare men eftersom jag inte tycker det är ett så kul pris till en femåring (ja inte särskilt kul till NÅGON kanske *fniss*) så har Moa och jag kommit överrens om att hon vinner ett litet scrappaket istället. Det passar ju bra det med eftersom det var just scrappa jag gjorde på min barnfria dag!

Grattis igen Moa!

(Tävlingen hittar du här.)

En reaktion på “GRATTIS MOA!!!

  1. Otroligt hur du kunde dra upp en så lång rot utan att den gick sönder. Det är bara att gratulera Moa som trodde så bra.

    Grattis kramar
    Ingegerd o. Gunnar

Kommentarer inaktiverade.