mattesnille?

Jag köpte en materialsats på Panduro (Pandyro) en jättefin liten glaskupa med en hjort/ren och två snöiga granar. Det var den Tindra inspirerats av när hon gjorde sin snö-burk.

I kartongen låg bland annat en glaskupa med diametern 7,5 cm och ett glittrigt band 20 cm långt att limma runt kanten på glaskupan. Utan att kunna fler än ”pis” två första decimaler (finns inte på tangentbordet, men ni fattar vad jag menar) kunde jag i huvudet räkna ut att det var på tok för kort. Praktiskt undersökande bekräftade det hela, Hur mycket jag än drog i bandet räckte det inte runt.

Jag mailade kundtjänst och blev lovad ett nytt band. Idag låg det i brevlådan. Gissa hur långt? Jodå, 20 cm. Jag testade, men det räckte inte heller runt!

De är inga mattesnillen på Panduro.

20131127-221344.jpg

 

Band nummer ett; räcker inte runt!

Band nummer två; räcker inte heller runt!

Märkligt.