perth

Jag hinner inte få så mycket fritid här i Australien men igår hade jag ledigt och gjorde Perth på en dag. Atlas Copco har några svenskar som jobbar och bor här och Andreas som bott här i snart ett år tog mig runt på en åktur. Tack! Känguru och Koala klarade vi av med lite fusk i Coversham Wildlife park. Sedan en tripp ner genom Swan Vally för att kika på de mycket trevliga vingårdarna som finns där. Vi stannade till för lite vinprovning på en av gårdarna och på en annan testade vi lite choklad, olivolja, grillsåser och annat gott. Sen blev det en tur över till Kings Park vilket sägs vara en av världens största stadsparker. Vi kikade på utsikten över centrum och åkte vidare ut mot Fremantle och stranden Cottesloe. I Fremantle åt vi på Little Creatures som är ett ganska stökigt men trevligt bryggeri nere vid hamnen.

image
Cottesloe beach

image

Cottesloe beach

imageUtsikten över Perth centrum från Kings Park

image

En vingård i Swan Valley

image

Jag och en Koala

image

Koalaimage

image

Jag och en nyfiken Känguru

image

image

Swan river nedanför hotellet där jag bor.imageUtsikten från mitt hotellrum

 

1 svar på ”perth

  1. Hej David!

    Vad mycket du får se och uppleva det verkar vara ett härligt semesterparadis för den som är där på semester.
    Ha det så jättebra nu och ta det lugnt när du kan
    Stor varm kram
    Mamma och Pappa

Kommentarer är stängda.