torkbekymmer

Med sex barn i polen (inte fler men sällan färre, som jag berättade sist) blir torkningen av handdukar och badbrallor ett bekymmer. Jag tycker, till skillnad från övriga familjen, att handdukar och badkläder ska torkas någon annan stans än utspridda på studsmattan, utemöblerna och/eller vardagsrumsgolvet…

En hopfällbar torkställning på altanen skulle vara ett alternativ men sådana är både fula och rangliga och brukar blåsa omkull (våran) dessutom sitter linorna för tätt för att ett nybadat barn ska orka bry sig om att krångla dit handduken. Då är det enklare att slänga den på golvet… En tamburmajor (i lagom storlek) skulle kanske funka, men då torkar inte handdukarna och dessutom skulle den garanterat också dimpa i backen…

Jag behöver någon form av torkställning som är stadig, enkel att använda och dessutom snygg.

Jippi. Lätt att hitta? Näpp.

Förslag mottages med största tacksamhet.