semesterlunk

Jodå, maken kom hem. Familjen är hel.

Den senaste veckan har ägnats åt semesterlunk. Det vill säga utflykter och badande på olika platser. I går spelade vi äventyrsgolf vid Gustavsvik och dag hade vi en toppendag i Harge. Barnen klagade visserligen på vattentemperaturen (21) men var väldigt nöjda ändå. Till och med JAG badade. Flera gånger.
I morgon åker vi till Djupadals.

Problemet när man är borta 9:00-18:00 är att man varken hinner laga mat, tvätta eller städa… Nåja, vi dör nog inte om vi äter lite halvfabrikat och vadar runt i sand och gräsklipp några dagar till. Jag vill inte slösa bort de få sommardagar vi har med att vara inne och fixa.

Någon torkställning lär jag inte få. Jag har en DIY-tanke men David (DIY-aren) vill inte HELLER vara inne och greja när solen skiner. Därför skjuts byggprojektet fram till…hösten. Nåja, man kan tydligen hänga blöta handdukar på kontorsstolar också. (mutter mutter, jaha var det DÄR dom var!!!)

Däremot har jag större chans när det gäller frysboxen. Maken var inte särskilt svårövertalad på den punkten. Att åka till elektronikbutiker kan man nämligen göra när solen skiner. Inga problem!